USPJEŠNA GODINA ART-PRESS-a

 

 

Budvanska firma ART-PRESS, čija je djelatnost: informisanje, organizovanje kulturnih manifestacija i izdavaštvo, završila je uspješno, još jednu poslovnu godinu.

Kako je saopštio, izvršni direktor ART-PRESS-a, novinar i publicista RANKO PAVIĆEVIĆ, za 12 mjeseci prošle godine, organizovano je 35 kulturnih manifestacija.

U galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, odragizovano je 15 samostalnih likovnih izložbi i dvije medjunarodne likovne kolonije, koje su okupile 25 poznatih slikara iz zemlje i svijeta, a isti broj stvarao je i u dvije međunarodne likovne kolonije u poznatom budvanskom hotelu Mogren. To znači, da  su u organizaciji ART-PRESS-, prošle godine na Budvanskoj rivijeri stvarali i svoje radove izlagali 75 poznatih akademskih likovnih umjetnika sa raznih meridijana.   

Iz oblasti izdavačke djelatnosti, objavljene su 4 knjige domaćih autora i organizovano 6 književnih večeri u Budvi i Podgorici.

U pres centru hotela Tre canne u Budvi, organizovano je 10 pres konferencija, medijskih kampanja i promocija.

Nije sve ovo bilo lako, ali smo ipak uspjeli da na najljepši način, kulturom upotpunimo turističku ponudu na Budvanskoj rivijeri, zahvaljujući uspješnoj saradnji sa kompanijama Budvanska rivijera, Queen of Montenegro i Fab live, koje su prepoznale, koliko je važna veza kulture i turizma, kazao je Ranko Pavićević, izražavajući radovanje, što je zajedničke programe, video veliki broj inostranih i domaćih turista, ali i građana Budve, kojih je iz godine u godinu sve više, pogotovo u zimskom periodu.

Tokom druge polovine januara i tokom februara 2017., biće organizovane dvije književne večeri i jedan muzički koncert a ambiciozni program aktivnosti za ovu godinu, biće utvrđen, do kraja januara, saopšteno je iz budvanskog ART-PRESS-a.  

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × 5 =