Udruženje žena Budve – Obezbijeđeni adekvatni prostorni uslovi

 

Budva

 
 

Praznici su uvijek dobro došli da se prisjetimo značajnih datuma, ličnosti i događaja, ali su i veoma pogodna prilika, ako za to postoje valjani razlozi, da se istaknu i nagrade oni koji su to u prethodnom periodu zaslužili. Osmi mart je bio prilika, a rad Organizacije žena Budve i Petrovca jak razlog za nagrađivanje.

Opština Budva je povodom Dana žena, ustupila prostor na korišćenje Organizaciji žena Budve i Petrovca. Prostor se nalazi u poslovno stambenom objektu TQ Plaza u Budvi. Na svečanosti organizovanoj tim povodom, prisutne je pozdravila predsjednica Organizacije žena Budve i Petrovca, Irena Medigović. Izražavajući zahvalnost opštini Budva na dodijeljenom prostoru, Irena Medigović je podsjetila na aktivnosti Organizacije žena u prethodnom periodu, koje su bile i raznovrsne i mnogobrojne. U većini tih aktivnosti Organizacija žena je na najbolji način predstavila ne samo sebe i svoje aktivnosti, nego u određenim oblastima i Budvu i Crnu Goru.

 

Predsjednica Udruzenja zena Budve i Petrovca

 

U ime opštine Budva, prisutnima se obratila Milena Marović Bogdanović, menadžer opštine. Dosadašnji veoma kvalitetan rad Organizacije žena bio je razlog da opština Budva donese odluku o ustupanju prostora, kazala je Milena Marović Bogdanović i naglasila da očekuje da će se sa dobijanjem potrebnog prostora stvoriti uslovi da se sa  takvim radom nastavi i u narednom periodu.

 

Milena presijeca traku

 

Ovaj veoma značajan događaj za budući rad Organizacije žena Budve, uveličala je još jedna ženska nevladina organizacija – Ženska vokalna grupa “Harmonija” iz Budve.

 

Zenska vokalna grupa Harmonija

 

Uz prijatne zvuke Harmonije nastavljeno je druženje u novim prostorijama Organizacije žena. Bilo je tu i rezanja torte, a i degustacije drugih specijaliteta sa domaćinske trpeze koju su za ovu priliku pripremile žene Budve i Petrovca. Prenosimo dio atmosfere koja je vladala nakon svečanog otvaranja.

 

Rezanje torte

Prisutni 1

Prisutni 2

Prisutni 4

Posluzenje

Prisutni 6

Prisutni 3

Prisutni 5

Irena Medigovic i Branka Cvorovic

Prisutni 7

 

Cvijece