Moderna galerija – Izložba slika Fatme Elvin Ozturk

 

Ambasada Turske u Podgorici i Moderna galerija

 
 
U utorak 10.06.2014. godine, u Modernoj galeriji Budve, otvorena je izložba slika gospođe Fatme Elvin Ozturk.
 

Otvaranje izlozbe Fatme Elvin Ozturk

 

Izložbu je otvorio Ambasador Turske u Crnoj Gori, Njegova Ekselencija Mehmet Niyazi Tanilir. Izloženi radovi  Fatme Elvin Ozturk rađeni su različitim tehnikama upotrebom akrilnih, uljanih i akvarel boja. Gospodin Mehmet Niyazi Tanilir je istakao da je autorka stvorila osoben stil likovnog izražavanja koristeći specifičnu tehniku koju je sama razvila. Više u video zapisu.

 

Njegova Ekselencija gospodin Mehmet Niyazi Tanilir

 

Prisutnima se obratila autorka izložbe, gospođa Fatma Elvin Ozturk. Izražavajući zadovoljstvo otvaranjem njene izložbe u Budvi, autorka se zahvalila gospodinu Mehmetu Niyazi Taniliru na pomoći oko organizacije izložbe, kao i gospodinu Lazaru Rađenoviću, gradonačelniku Budve na srdačnom gostoprimstvu. Više u video zapisu.

 

Fatma Elvin Ozturk

 

Fatma Elvin Ozturk je rođena 1977. godine u Izmiru, Republika Turska. Diplomirala je na Katedri za odnose sa javnošću Anadolskog Univerziteta, kao i na Poljoprivrednom fakultetu Univerziteta Ege. Studije slikarstva je pohađala na Akademiji lijepih umjetnosi Brera (L’Accademia di Belle Arti di Brera) u Milanu, Italija. Svoja djela izlaže od 2010. godine. Do sada je izlagala na 18 samostalnih i više grupnih izložbi, kako u Turskoj, tako i inostranstvu. Pri izradi slika kombinuje materijale na bazi zemlje, akrilne boje, a na pojedinim slikama  dodaje zlatnu i srebrnu boju.

 

FRAGMENTARNI VIDEO ZAPIS

 

DIO IZLOŽENIH RADOVA

Fatma Elvin Ozturk - Rad 1

Fatma Elvin Ozturk - Rad 2

Fatma Elvin Ozturk - Rad 3

Fatma Elvin Ozturk - Rad 4

Fatma Elvin Ozturk - Rad 5

Fatma Elvin Ozturk - Rad 6

Fatma Elvin Ozturk - Rad 7

Fatma Elvin Ozturk - Rad 8

Fatma Elvin Ozturk - Rad 9

Fatma Elvin Ozturk - Rad 10

Fatma Elvin Ozturk - Rad 11

Fatma Elvin Ozturk - Rad 12

 

POSJETIOCI IZLOŽBE

Posjetioci - 1

Posjetioci - 2

Posjetioci - 3

Posjetioci - 4

Posjetioci - 5