Društvo “Feral” – Karnevalski igrokaz: Budvanska fantazija

 

Feral Logo 1

 

Počeo je XIV Međunarodni turistički budvanski Karneval, koji se ove godine održava pod sloganom “Karneval otvorenog srca”.  Ove godine, svečanosti su počele izvođenjem “Budvanske fantazije”, veoma kvalitetno osmišljenog i realizovanog karnevalskog igrokaza, koji je izveden na najboljoj sceni za ovakvu priču, u ambijentu Starog grada. Bilo je to putovanje šjor Iva, starog Budvanina, kroz vrijeme, podśećanje na poznate Budvane i događaje. Bilo je tu i sjete i žala za prošlim vremenima, ali i negodovanja zbog onog što nosi novo vrijeme.

Za vjerno putovanje kroz vrijeme, pobrinuli su se Jero Dragičević, Jovana Todorović, Ivana Mirošević, Mitar Mića Jovanović, Feštađuni i publika. Reditelj igrokaza je Doktor Luiđi, a organizator Itana Lalović. Predstava je izvedena na terasi konobe “Feral” na Trgu palmi.

 

VIDEO ZAPIS IGROKAZA

 

Broj pośetilaca na Trgu palmi, najbolji je pokazatelj koliko su teme koje se odnose na lokalnu zajednicu uvijek aktuelne i interesantne. Naravno, potvrda je to i stečenog povjerenja građana u ono što radi društvo “Feral”, koje se nakon uspješno organizovanih Budvanskih hronika, takođe uspješno ogledalo na još jednom polju.

 

Igrokaz Budvanska fantazija - 1

Igrokaz Budvanska fantazija - 2

Igrokaz Budvanska fantazija - 3

Igrokaz Budvanska fantazija - 4

Igrokaz Budvanska fantazija - 5

Igrokaz Budvanska fantazija - 6

Igrokaz Budvanska fantazija - 7

Igrokaz Budvanska fantazija - 8

Igrokaz Budvanska fantazija - 9

Igrokaz Budvanska fantazija - 10

Igrokaz Budvanska fantazija - 11

Igrokaz Budvanska fantazija - 12

Igrokaz Budvanska fantazija - 13

Igrokaz Budvanska fantazija - 14