XI Međunarodni turistički budvanski karneval – Mala karnevalska povorka

 

 

Ovogodišnju turističku sezonu simbolično je najavio XI Međunarodni turistički budvanski karneval. Moto karnevala je “Dođi, vidi, osjeti i budi ono što želiš”.

Zadnji vikend aprila bio je prepun raznih zanimljivih dešavanja koji se organizuju u okviru Budvanskog karnevala, a na neki način predstavljaju početak turističke sezone.

Program je počeo 26. aprila Abrumom – pozivom na Karneval – po Trgovima i ulicama Starog grada. Nastavljen je unutar Starog grada, koncertom na Trgu pjesnika i odgovarajućom zabavom u kafićima.

Cjelodnevni program ispunjen muzikom, zabavom, druženjem, odvijao se i dvadeset sedmog aprila. Naravno, centralni događaj tog dana je Velika karnevalska povorka.

Od veoma interesantnog programa koji se odvijao 28. aprila posebno treba istaći Malu karnevalsku povorku. To je ono što svakako ne treba propustiti. Pravo je zadovoljstvo  gledati mališane kako presrećni prave prve korake na karnevalskoj sceni. Iz tih razloga smo se odlučili da vam prikažemo fotografije upravo sa ove Male a velike karnevalske povorke.