Počinje ovogodišnja likovna sezona u geleriji hotela „The Queen of Montenegro“ u Bečićima

 

Znak hotela Queen

 
 

Zajedničkom izložbom, poznatih crnogorskih akademskih slikara: Miša Vemića iz Nikšića, Ljuba Popadića iz Tivta i Naoda Zorića iz Kolašina, u srijedu 20. marta u 20 sati, svečano će početi ovogodišnja likovna sezona u geleriji hotela „The Queen of Montenegro“ u Bečićima.

Renomirani slikari: Vemić, Popadić i Zorić, ljubiteljima umjetnosti će se predstaviti, sa po pet slika većeg formata novijeg datuma, rađenih u tehnici ulje na platnu, a njihova zajednička izložba, trajaće do 5. aprila, saopštio je organizator izložbe i rukovodilac galerije „Queen“, novinar i publicista Ranko Pavićević iz Budve.

Tokom ovogodišnje likovne sezone u galeriji hotela „The Queen of Montenegro“ u Bečićima, biće organizovano 20 samostalnih i zajedničkih izložbi, renomiranih akademskih slikara iz Crne Gore i zemalja regiona, a od 1. do 10. aprila, biće održana i tradiicionalna osma Međunarodna likovna kolonija, koja će okupiti poznate umjetnike iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Makedonije. To znači, da će ovaj elitni hotel, do kraja godine ugostiti, oko 50 umjetnika, različitih senzibiliteta i poetika, što znači, da će pored turista, biti stjecište umjetnika iz svijeta, kazao je Pavićević.