Hotel Tre Canne – Održano veče mladih pjesnika Budve

 

 

U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, sinoć je u  press centru budvanskog hotela TRE CANNE, održano VEČE MLADIH PJESNIKA BUDVE, koji su svojim nastupom, oduševili veliki broj ljubitelja poezije.  

Svoju poeziju, govorili su: MILOŠ BORETA, DANIJELA JOKIĆ, KRSTO STEVOVIĆ i MILAN STANIŠIĆ.

Mladi pjesnici iz Budve, na najljepši način su svojim sugrađanima, darivali, svoje stihove i istinski dio svoje duše i dokazali, da vrijeme za poeziju nije prošlo, već ono itekako traje, kazao je u ime organizatora, budvanskog ART PRESS-a, novinar i publicist RANKO PAVIĆEVIĆ. Zadovoljstvo mi je, što  smo, treći put, organizatri nastupa mladih pjesnika Budve, poslednje dvije godine. Očito je, da i u Budvi, ima mladih i talentovanih literata, samo ih treba  otkriti i pomoći im, radeći na njihovoj afirmaciji, a samim tim i afirmaciji kulture, kazao je novinar i publicist RANKO PAVIĆEVIĆ. On je istakao radovanje, da, za nastup mladih pjesnika Budve, iz godine u gosinu, vlada veliko interesovanje sugrađana.  

Pjesnik i dramaturg MILOŠ BORETA, je izrazio zadovoljstvo, što je sa svojim kolegama, govorio poeziju velikom broju svojih  sugrađana i zahvalio se budvanskom ART PRESS-u i Ranku Pavićević, što godinama pomaže mladim stvaraocima u Budvi i uspješno radi na njihovoj afirmaciji.