Predstavljena knjiga “Ja sam život”U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, u  press centru budvanskog hotela TRE CANNE, predstavljana je knjiga pod nazivom JA SAM ŽIVOT, autorke DORIS RAŽNATOVIĆ iz Budve.

Riječ je o knjizi kratkih priča mlade autorke, čiji je izdavač SAMO KORAK  iz Beograda.

Kada sam pročitala prve priče u ovoj knjizi, shvatila sam, da Doris ima i zna šta da kaže ona kao mlada i savremena žena, ukazuje na ono što smo kao društvo možda zaboravili, a to je nedostatak empatije, kazala  je, govoreći o knjizi, novinarka Dušanka Bašić – Cvetković.

Doris piše veoma zrelo, kazala je ona, ukazujući na mnoge anomalije u društvu, nad kojima bi trebali da se zamislimo. Njena knjiga zove se Ja  sam život, a ja bih kazala, da Doris piše sa toliko ljubavi, da se može reći, da je Doris ljubav, kazala je pored ostalog novinarka Dušanka Bašić – Cvetković.

Moderator večeri bio je dramaturg MILOŠ BORETA, dok je izvode iz knjige, govorila autorka.

Doris Ražnatović je rodjena u Ulcinju 1991. godine. Završila je Fakultet poilitičkih nauka, odsjek politikologije i postdiplomske studije na Pravnom fakultetu u Podgorici, na smjeru Ustavnog prava. Svoje tekstove i kratke priče objavljuje u javnosti pod imenom Dulcinea, a za kratko vrijeme, privukla je veliki broj čitalaca, saopštio je organizator promocije, budvanski ART PRESS.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × 5 =