Predstavljen romana Naličje snova


U organizaciji NIP ART PRESS iz Budve  i izdavačke kuće OUROBOROS iz Podgorice,  u press centru budvanskog hotela TRE CANNE, predstavljen je roman  NALIČJE SNOVA, autorke SVETLANE PJANO iz Nikšića.

Riječ je o knjizi mlade autorke, koja svojim ostvarenjem, daje sliku savremenih društvenih i privatnih odnosa u Crnoj Gori XXI vijeka.

Roman preispituje sudbinu ljudi, daje  složenu sliku i slojevitu gradju, za preispitivanje ličnih doživljaja muško ženskih odnosa, odnosa medju prijateljima, porodicom, ali i društvom u cjelini i njegovom problematikom._

Roman je nastajao četiri godine i sigurna sam, da će pažljivi čitaoci, otkriti suštinu napisanog, a ona  se bavi slikanjem savremenog društva u današnjoj Crnoj Gori i njegove problematike, kazala je na odlično posjećenoj večeri u Budvi, autorka Svetlana Pjano. Kada se sve to sagleda, čitaocu će biti jasno, kako da postanemo bolji ljudi,  naglasila je autorka knjige, ne skrivajući zadovoljstvo  velikom pažnjom i brojem prisutnih ljubitelja književnosti.

Razgovor sa autorkom romana Naličje snova, Svetlanom Pjano, uspješno je vodiće novinarka Željka Mirković, saopšteno je iz budvanskog Art Press-a.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 × 5 =