Odlična pośeta izložbe u galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima

 

Izlozbena galerija Queen

 

 

Veliku likovnu izložbu, na kojoj su predstavljena djela poznatih slikara iz zemlje i svijeta, koja je otvorena sredinom jula u galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, do 25. septembra, vidjelo je preko 4.000 gradjana i turista.

Kako je saopštio rukovodilac galerije, novinar i publicista Ranko Pavićević, ljubitelji umjetnosti, billi su u prilici  da vide i uživaju u slikama: Filipa Jankovića, Ljuba i Bata Brajovića, Mikija Radulovića, Voja Tatara, Draga Dedića, Miša Vemića, Milutina Obradovića, Nikole Radovića, Sanje Raonić, Vesne Begović iz Crne Gore; Katarine i Olge Đorđević, Momira Kneževića, Zorana Krulja, Željka Đurovića, Danice Baste, Dejana Milivojevića, Nebojše Đuranovića, Aleksandra Cvetkovića iz Srbije; Aleksandra Fileva, Goca Božurskog iz Makedonije; Valerija Aripova i Ksenije Abakumove  iz Rusije; Mirjane Savove iz Bugarske, Nikole Kovačevića iz Francuske i drugih..

Veliko interesovanje za ovom velikom izložbom, poznatih umjetnika, bio je razlog, da ona, umjesto dva, traje tri mjeseca i može se reći, da je predstavljala, istinski kulturni dogadjaj u Crnoj Gori, kazao je pored ostalog Pavićević.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


sixteen − eight =