Hotel Adria – Otvorena Galerija slika

 

 

U hotelu ADRIA u Budvi, otvorena je  GALERIJA SLIKA, u saradnji uprave ovog hotela i NIP ART PRESS iz Budve.

Na prvoj izložbi u novootvorenoj galeriji, koja se nalazi u centru Budve, veliki broj ljubitelja umjetnosti, bio je u prilici, da uživa u radovima 15 poznatih akademskih slikara iz Crne Gore, zemalja regiona i svijeta.

Kako je pozdravljajući prisutne, saopštio rukovodilac galerije, novinar i publicista RANKO PAVIĆEVIĆ, izloženi su radovi: Filipa Jankovića, Mikija Radulovića, Nikice Raičevića, Miša Vemića, Vladana Terzića, Danice Baste, Momira Kneževića, Nikole Kovačevića, Marije Abakumove, Dijane Radokije, Zdravka Mandića, Aleksandra Fileva, Igora Modrića i drugih.  

Ima mnogo razloga za zadovoljstvo, što će ovaj prostor u hotelu ADRIA, zahvaljujući razumijevanju preduzeća JAMB TRAVEL iz Budve, prezentovati radove renomiranih slikara iz zemlje i svijeta i oplemeniti kulturnu ponudu grada, ali i predstavljati mjesto pozitivne energije, kako umjetnika, tako i građana Budve i gostiju hotela, kazao je Pavićević.

Novu Galeriju u hotelu ADRIA u Budvi, otvorio je Dragan Ivančević, suvlasnik preduzeća JAMB TRAVEL, koje upravlja ovim hotelom, ističući, da je neophodna veza izmedju turizma i kulture. Upravo po tome, ovaj hotel će biti prepoznatljiv, kako kod gradjana Budve, tako i kod stranih gostiju, istakao je Ivančević. On je pohvalio dugogodišnju saradnju sa budvanskim ART PRES-om i Rankom Pavićevićem, ističući radovanje, što se ta saradnja nastavlja i u narednom periodu, kada će skupa realizovati više značajnih projekata iz oblasti kulture, na zadovoljstvo gradjana i gostiju Budve.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


three + 5 =