Beograd – Predstavljanje zbornika radova “Antička Budva”

 

Zbornik radova “Antička Budva“, koji je 2021. godine objavila JU Muzeji i galerije Budve u okviru svoje izdavačke djelatnosti (a koji je nastao kao razultat rada istoimenog višednevnog međunarodnog multidisciplinarnog naučnog simpozijuma s kraja 2018), sjutra doživjeti svoje prvo predstavljanje u Beogradu, i to u okviru 6. Festivala humanistike, kulture i umetnosti FESK – “Pazi šta čitaš!”, koji traje od 20. do 22. oktobra (program u prilogu).

Predstavljanje zbornika radova biće priređeno, sjutra, 20. oktobra (prvi dan Festivala), s početkom u 16.00h, u Rimskoj dvorani Biblioteke grada Beograda, sa učešćem autorki doc. dr Zorice Kuzmanović i mr Gorane Karović i Dušana Medina (urednik). Ulaz je otvoren za sve zainteresovane.

Podśećamo da je ova publikacija na nedavno održanom Festivalu humanistike, kulture i umjetnosti FESKK – “Pazi što čitaš!” u Kotoru (6-8. septembar 2022) nagrađena u kategoriji za ostvareni naučni doprinos i trajnu vijednost knjige i to od strane tročlanog internacionalnog žirija za knjigu. Stoga  je posebno važan poziv organizatora FESK-a, izdavačke kuće HeraEdu iz Beograda.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


two × three =