Promocija knjige „Tajna jednog mosta“ Dušice Labović

 

Akademija znanja Budva

 
 

U organizaciji Novinsko izdavačkog preduzeća (NIP) ART-PRESS iz Budve i pokroviteljstvom Akademije znanja, u četvrtak, 24. aprila u 20 sati, u amfiteatru Akademije znanja u Budvi, biće održana promocija knjige „Tajna jednog mostaDušice Labović iz Budve, koja  poslednjih godina živi i stvara u Rusiji.

Kako je saopšteno od strane izdavača, budvanskog ART-PRESS-a, riječ je o drugoj knjizi Dušice Labović, nakon što je prošle godine, sa romanom „Enso“ pobudila veliku pažnju čitalaca u Crnoj Gori.

O knjizi „Tajna jednog mosta“ pored autorke, govoriće novinar i pisac Savo Gregović, pisac i profesor književnosti Mišo Gaćinović, i u ime izdavača, novinar i publicista Ranko Pavićević. Moderator večeri, biće savjetnica za odnose sa javnošću u Akademiji znanja u Budvi Sandra Radulović.

Dušica Labović je rođena u Budvi, gdje je završila gimnaziju. Zvanje diplomiranog profesora filozofije stekla je 2006. godine, na Filozofskom fakultetu u Nikšiću. Nakon završetka studija, aktivno izučava drevnu fiozofiju Istoka i Zapada, tragajući za jednom univerzalnom filozofijom svijeta.

Od 2008. godine, živi i stvara u Moskvi.