Hotel Adria – Otvorena izložba slika Ljubomira StanišićaU organizaciji NIP ART PRESS iz Budve, u galeriji budvanskog hotela ADRIA, otvorena je samostalna izložba slika nikšićkog slikara LJUBOMIRA  STANIŠIĆA.

Umjetnik se velikom broju ljubitelja umjetnosti, predstavio sa dvadeset slika galerijskog formata novijeg datuma, u tehnici ulje na platnu.

Stanišić je imao privilegju datu od Boga, da cijelog života radio no što voli. Da se bavi muzikom i slikarstvom, što je istinska privilegija. Teško je reći, što mu je bliže duši, ali sam siguran, da ga i jedno i drugo, čine ispunjenim i zadovoljnim čovjekom, kazao je pored ostalog otvarajući Stanišićevu izložbu slika, novinar i publicist RANKO PAVIĆEVIĆ

Slikar Ljubomir Stanišić, do sada je imao 84 samostalne izložbe u zemlji, region i svijetu. Izlagao je pored ostalog, u Nikšiću, Tivtu, Herceg Novom, Budvi, Svetom Stefanu, Mariboru, Splitu, Beloj Crkvi, Parizu, Briselu i drugim gradovina.

Njegove slike, nalaze se u brojnim privatnim kolekcijama u zemlji i inostranstvu.

Samostalnu izložbu slika nikšićkog slikara Ljubomira Stanišića, u galeriji hotela ADRIA u Budvi, biće otvorena do 22. juna, saopšteno je od strane organizatora, budvanskog ART PRESS-a.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


one × three =