Bečići – Otvorena izložba Ljubomira – Ljuba Popadića

 

Queen of Montenegro - Becici - znak

 
 

U organizaciji NIP ART-PRESS iz Budve, u galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, u četvrtak 03. septembra 2015. godine otvorena je samostalna izložba slika, poznatog crnogorskog  akademskog slikara Ljubomira Ljuba Popadića iz Tivta.

Kako je u ime organizatora saopštio, rukovodilac galerije, novinar i publicista Ranko Pavićević, Popadićeva izložba je označila, početak jesenje likovne sezone, u ovoj  renomiranoj galeriji, gdje će do kraja godine biti organizovano još osam samostalnih i dvije kolektivne izložbe poznatih umjetnika iz zemlje i svijeta.

Popadić se na izložbi u galeriji „QUEEN“, ljubiteljima umjetnosti  predstavio sa 15 slika većeg i galerijskog formata, rađenih u tehnici ulje na platnu.

Završio je Akademiju likovnih umjetnosti u Novom Sadu 1986. godine, u klasi profesora Jovana Rakidžića. Član je Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore (ULUCG) od 1994. godine, a kao slobodni umjetnik, živi i stvara u Tivtu.  Do sada je imao 20 samostalnih i više zajedničkih izložbi u zemji i svijetu.

Samostalna izložba akademskog slikara Ljubomira – Ljuba Popadića, u galeriji  QUEEN u Bečićima, biće otvorena do 17. septembra.

 

DIO IZLOŽENIH RADOVA

Becici - Izlozba slika Ljubomira Popadica - 8

Becici - Izlozba slika Ljubomira Popadica - 9

Becici - Izlozba slika Ljubomira Popadica - 1

Becici - Izlozba slika Ljubomira Popadica - 2

Becici - Izlozba slika Ljubomira Popadica - 3

Becici - Izlozba slika Ljubomira Popadica - 4

Becici - Izlozba slika Ljubomira Popadica - 5

Becici - Izlozba slika Ljubomira Popadica - 7

Becici - Izlozba slika Ljubomira Popadica - 6