Godišnjica najvećeg rock kluba u regionu!

 

U petak 21. aprila 2017. navršava se 6 godina rada Beer and Bike Cluba Budva. Započet kao skromna i nepretenciozna pivnica, Beer & Bike club Budva je proteklih godina prerastao u najveći rock klub u regionu i jednu od najznačajnijih institucija savremen pop kulture u Crnoj Gori i šire.

Nevjerovatnih 365 dana u godini, u gradu od svega 20 hiljada stanovnika, u 21.00 sat započinju nastupi rock bendovi iz svih gradova Crne Gore. Od prvog dana, i svako veče od 21. aprila 2011. nastupaju Montenegro Singersi, a srijedom i petkom se smjenjuju mladi i neafirmisani, ali i etablirani crnogorski i rock bendovi iz regije. Koncertni nastup u Beer & Bike klubu je postalo pitanje prestiža za sve stvaraoce u oblasti rock muzike, a u klubu redovno nastupaju Akademia Bar, Crveno i Crno Podgorica, Toć Kotor, Krugovi u žitu Trebinje, Sinhro Kotor, Jesenjin, Senkina đeca, Goodby Windows, Tata mata, Mikrokozma, Nighthawk, La Grange, Stone Face i niz drugih rock bendova.

Klub je, predvođen njegovim vlasnikom, restoraterom i bajkerom Krstom Niklanovićem, tokom proteklih godina organizovao niz humanitarnih akcija kojima se pridruživao veliki broj građana.

Proslavu godišnjice obilježiće nastupi Montenegro Singersa i Akademie, okupljanje bajkera i svih ljubitelja rock muzike, piva i dobre i bezbrižne rock zabave!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 + eleven =