Poštovani posjetioci, ukoliko i sami posjedujete neke zanimljive materijale, za koje smatrate da bi se trebali naći na ovoj prezentaciji kulture Budve, molimo Vas da nam se javite.

Svi koji žele da daju svoje ideje, prijedloge ili kritike, su dobrodošli, jer želimo da ovaj projekat bude što uspješniji.

Dobrodošli su materijali, tekstovi, dokumenti, slike, knjige, monografije, sve što mislite da bi se trebalo prezentovati na ovom mjestu. Ukoliko posjedujete neke materijale koji su pod posebnom zaštitom autorskih prava molimo Vas da nam prije slanja to napomenete, jer želimo da se ipak povede računa o izvorima iz kojih se objavljuju podaci. Nijedan material koji se nalazi na ovom sajtu ne smije biti korišćen za dalju distribuciju, prodaju, javno izvodjenje i/ili iskorišćavanje na bilo koji nedozvoljen i profitablilan način. Sve što se nalazi na sajtu je namijenjeno da služi u edukativnu svrhu pojedincima, u cilju što bolje informisanosti o kulturi Budve, kako lokalnog stanovništva, tako i svih turista, znatiželjnih ljudi, istraživača i naučnih radnika, studenata i svih zainteresovanih.
Ukoliko se na sajtu nađe i neki material koji je pod posebnom zaštitom autorskih prava, odmah nakon saznanja, u skladu sa pravilima, naš uređivački tim će ukloniti taj sadržaj sa sajta.

Svi koji žele da nas kontaktiraju u vezi eventualne saradnje ili slanja određenog komentara, mogu to uraditi koristeći naš formular, koji se nalazi na stranici KONTAKT.