Hotel Tre Canne – Održano humanitarno veče

U organizaciji NIP ART PRESS i grupe građana iz Budve, u press centru budvanskog hotela TRE CANNE, održano je humanitarno veče, posvećeno prikupljanju neophodnih novčanih sradstava potrebnih za nastavak liječenja osmogodišnjeg ANDRIJE BAKIĆA iz Budve, koji boluje od cerebralne paralize.

U znak solidarnosti svoje poetske i prozne tekstvove govorili su na zadovoljstvo prisutnih,  budvanski književni stvaraoci: SANJA VILUS,   RADMILA KNEŽEVIĆ, TATJANA KULJAČA  i MILOŠ BORETA.

Ljudi dobre volje, i učesnici književne večeri i  ovom prilikom su pokazali  svoju solidarnost i  pomogli porodici Bakić budućem izlječenju mladog sugrađanina Andrije,  tako što su sakupili 750 eura, kazao je u ime organizatora ove humane akcije, novinar i publicista, RANKO PAVIĆEVIĆ.

Drago mi je, da je akcija uspjela i dokazala da još postoje dobri i humani ljudi, kazao je on. Otac malog Andrije, Dragan Bakić, nije sakrivao zadovoljstvo zbog solidarnosti svojih sugrađana i svima je uputio veliku zahvalnost, javio je budvanski ART PRESS.