Za biblioteku poklonio 100 knjigaZahvaljujući uspješnoj saradnji na polju kulture proteklih godina, novinar i publicista RANKO PAVIĆEVIĆ  iz Budve, poklonio je budvanskom hotelu TRE CANNE 100 knjiga iz svoje biblioteke, poznatih književnika i pjesnika iz Crne Gore, regiona  i svijeta.

Povod za vrijedan poklon jeste, uspješna četvorogodišnja saradnja NIP ART PRESS, ćiji je direktor Pavićević i press centra hotela TRE CANNE, gdje je proteklih godina, organizovano preko 50 književnih večeri i promocija knjiga, pa je zahvaljujući toj dobroj ideji i organizaciji, ovaj hotel postao prepoznatljivo mjesto književnika i ljubitelja pisane riječi, ne samo iz Budve, već i iz Crne Gore.

Moj poklon od 100 knjiga, označiće početni temelj buduće hotelske biblioteke, koja će se nalaziti u press centru,  a koja će se iz dana u dan uvećavati značajan projekat kao jačati vezu turizma i kulture u Budvi.  Na drugoj strani, približićemo knjigu gradjanima i gostima,  kazao je inicijator i organizator kulturnih aktivnosti u hotelu TRE CANNE, novinar i publicist RANKO PAVIĆEVIĆ.

Drago mi je, što je uprava hotela, prepoznala moju ideju sa knjigama, i budućom bibliotekom i što ćemo nastaviti  uspješnu saradnju na polju kulture na Budvanskoj rivijeri,  čineći je boljom i sadržajnijom, kazao je pored ostalog Pavićević.

Zadovoljstvo lijepim piklonom od 100 knjiga, izrazila je direktorica hotela Tre canne u Budvi ANA VUKČEVIĆ, smatrajući da  su u hotelu proteklih godina zahvaljujući gospodinu Pavićeviću, imali čast, da ugostimo  veliki broj poznatih pisaca iz zemlje i svijeta.

Drago mi je što nastavljamo našu saradnju i što su naši kulturni programi okupljaju  veliki broj naših sugradjana i što se taj broj stalno povećava. To znači, da je uspjela naša misija kulture i što ćemo sa njom nastaviti, kazala je direktorica hotela Ana Vukčević.  Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


fourteen + five =