Promocija zbornika dječijih radova STOP NASILJU!


U okviru obilježavanja Dana opštine Budva programima koje organizuje Narodna Biblioteka Budve, u poneđeljak, 20. novembra u holu Akademije znanja sa početkom u 18 časova, Biblioteka i NVO Talas, Budva predstaviće zbornik đečijih radova “STOP NASILJU!”.  Zbornik literarnih i likovnih radova đece uredile su profesorice Zorica Joksimović i Sanja Pantović, a zbornik će predstaviti profesorica Zorica Joksimović i psihološkinja Sonja Radović, dok će nagrađeni učenici, đeca budvanskih osnovnih škola, čitati svoje radove.

Predgovor Zborniku napisala je Zorica Joksimović, izbor likovnih radova napravila je Ana Bastać Martinović, na naslovnoj strani nalazi se likovni rad Ksenije Božović,  a na poleđini rad Nikolete Tomović, obje učenice JU Druga osnovna škola, Budva.
Nagrađeni su poetski i prozni radovi učenika u kategoriji nižih i viših razreda osnovnih škola kao i likovni radovi učenika u istim kategorijama.

Pod okriljem Narodne biblioteke Budve organizuju su besplatne radionice Stop nasilju! za niže i više razrede osnovnih škola.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


4 × three =