Narodna biblioteka – Mini festival Knjiga Pod feral II


U organizaciji Narodne biblioteke Budve od četvrtka, 9. do subote, 11. juna odvijaće se program drugog  festivala regionalnih pisaca „Knjiga pod feral“ na Pjaceti kod kuće Čekrdekovića ispred Otvorenog umjetničkog ateljea u Starom gradu u Budvi.

Festival će početi 9. juna u 21 čas predstavljanjem dvoje autora: pjesnikinje iz Kotora Barbare Delać i pjesnika, esejiste,kantautora i scenskog pripovjedača iz Novog Sada Miloša Zupca, koji će održti i solo koncert.  Druge festivalske večeri, takođe od 21 čas u goste nam dolaze književnik, esejista, novinar, dugogodišnji urednik književnog programa u Biblioteci „Milutin Bojić“ u Beogradu – Karlo Astrahan i autorka kratkih priča, spisateljica iz Sarajeva, Lamija Begagić. Nakon književnog programa Gradska muzika Budva prirediće nam mali koncert.

U subotu, 11. juna od 21 čas po programu drugog festivala „Knjiga pod feral“ predstavljamo prozu Adnana Repeše iz Mostara i prozu i poeziju Stanislave Aras iz Zadra. Završnicu drugog festivala regionalnih pisaca „Knjiga pod feral“ obilježiće kantautor iz Zagreba Ivan Škrabe koji će imati solo koncert.

Drugi festival regionalnih pisaca „Knjiga pod feral“ otvoriće predsjednik Savjeta za kulturu Opštine Budva dr Predrag Zenović. Moderatori programa biće književnik Đorđe V. Gregović koji je i urednik kompletnog programa Festivala i Stanka Stanojević.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


four × 4 =