Izložba slika u galeriji hotela „The Queen of Montenegro“

 

  

U galeriji hotela „The Queen of Montenegro“ u Bečićima, otvorena je zajednička izložba slika, renomiranih umjetnika iz Crne Gore, Srbije, BiH i Makedonije.

Izložene slike su rađene u tehnici akrilik i ulje na platnu, a zastupljeni su sljedeći autori: Filip Janković, Nikica Raičević i Nikola Radović iz Podgorice, Miki Radulović i Mišo Vemić iz Nikšića, Luka Lagator sa Cetinja, Željko Đurović, Nikola Žigon i Stojan Milanov iz Beograda, Zdravko Mandić i Šandor Šlajf iz Novog Sada, Jelena Šalinić i Bojan Otašević iz Kragujevca,  Zoran Ivanović iz Paračina,  Radmila Lizdek iz Trebinja, Vladan Terzić iz Užica, Viktor Ranđelović iz Leskovca i Aleksandra Fileva iz Skoplja.

I ova izložba je dokaz, da je hotel „The Queen of Montenegro“ i njegova galerija, postali omiljeno mjesto za umjetnike i ljubitelje umjetnosti, ali i mjesto predstavljanja vrijednog stvaralaštva, umjetnika iz Crne Gore, zemalja regiona i svijeta, kazao je prisutnima na otvaranju izložbe, rukovodilac galerije Ranko Pavićević. On je istakao zadovoljstvo, što je hotel „Queen“, postao omiljeno mjesto za umjetnike, mjesto duha, jave i sna i svih ljudi dobre volje.