Hotel Tre Canne u Budvi, omiljeno mjesto za književnike i ljubitelje pisane riječiZahvaljujući višegodišnjoj saradnji sa NIP ART PRESS iz Budve, budvanski hotel TRE CANNE poslednjih godina je postao omiljeno mjesto brojnih, poznatih pisaca i pjesnika iz zemlje, regiona i svijeta, ali i posebno, ljubitelja pisane riječi iz metropole crnogorskog turizma i Crnogorskog  primorja.

Kako je saopštio, izvršni direktor ART PRESS-a, novinar i publicista RANKO PAVIĆEVIĆ, za protekle tri godine, u press centru hotela TRE CANNE, održano je 45  književnih večeri i promocija knjiga i časopisa, kao i desetak drugij programa iz kulture.

Pored ostalih, predstavili su se poznati književni stvaraoci: Ranko Jovović,  Ilija Lakušić, Veselin Rakčević, Milica Kralj, Novica Djurič, Milica Bakrač, Perivoje Popović, Todor Živaljević – Velički, Olivera Doklesić, Budimir Dunak, Radomir Uljarević, Slobodan Vučinić, Bećir Vuković, i drugi.

U ovom lijepom i omiljenom prostoru, nastupali su i Vojislav Karadžić, Radmila Knežević, Radislav Gardašević, Milka Nikolić, Radule Rakočević, Ana Pejović, Dragan Popadić, velemajstor Božidar Ivanović, bokserski as Miodrag Perunović i drugi.

Ljubitelji pisane riječi, bili su u prilici da upoznaju književno djelo pisaca iz inostranstva, kao što su: Slobodan Ristović iz Srbije, Vječeslav Kuprijanov iz Rusije i Amir Or iz Izraela, kazao je u ime budvanskog ART PRESS-a Ranko Pavićević. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


10 − 5 =