Hotel “Queen of Montenegro” – Izložba slika Dijane Lazović

 

Znak hotela Queen

 
 
 

U organizaciji NIP ART-PRESS iz Budve, u galeriji hotela „Queen of Montenegro“ u Bečićima, u petak 20. septembra, otvorena je samostalna izložba slika, akademske slikarke DIJANE LAZOVIĆ iz Budve. Na svojoj drugoj izložbi, ona se predstavila sa 13 slika novijeg datuma većeg i srednjeg formata,  rađenih kombinovanom tehnikom i uljem na platnu.

Samostalna izložba slika Dijane Lazović u galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, biće otvorena do 5. oktobra.

 

Otvaranje izlozbe Dijane Lazovic u galeriji hotela Queen u Becicima

 

Dijana Lazović je rođena 23. marta 1984. godine na Cetinju. Diplomirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Milanu u Italiji, u klasi profesora Italo Bressan. Upisala je specijalizaciju na Akademiji likovnih umjetnosti u Rimu.

 

Dijana Lazovic

 

Na otvaranju izložbe prisutnima se obratio Ranko Pavićević, novinar i publicista iz Budve, rukovodilac galerije u hotelu “Queen of Montenegro” i organizator brojnih likovnih kolonija u ovom hotelu i na drugim lokacijama u Opštini Budva. Pavićević je izrazio posebno zadovoljstvo što ovogodišnja sezona izlaganja u galeriji hotela započinje mladom i darovitom umjetnicom Dijanom Lazović. Takođe, raduje i činjenica da je na otvaranju izložbe veliki broj posjetilaca, što je jasan pokazatelj kvaliteta radova mlade umjetnice, a i ohrabrenje da se povećava broj ljubitelja likovne umjetnosti, kazao je Ranko Pavićević.

 

Ranko Pavicevic

 

Izložbu je otvorila i o likovnom stvaralaštvu Dijane Lazović govorila Stanka Rađenović, pjesnikinja iz Budve. Nakon svog izlaganja, pročitala je pjesmu koju je posvetila Dijani Lazović i njenoj upravo otvorenoj izložbi.

 

Stanka Radjenovic

 

FRAGMENTARNI VIDEO ZAPIS OTVARANJA IZLOŽBE

 

DIO IZLOŽENIH RADOVA

Rad Dijane Lazović - 1

Rad Dijane Lazović - 2

Rad Dijane Lazović - 3

Rad Dijane Lazović - 4

Rad Dijane Lazović - 5

Rad Dijane Lazović - 6

Rad Dijane Lazović - 7

 

POSJETIOCI IZLOŽBE

Posjetioci - 1

Posjetioci - 2

Posjetioci - 3

Posjetioci - 4

Posjetioci - 5

Posjetioci - 6