Hotel “Adria”- Izložbu viđelo preko hiljadu pośetilacaZajedničku izložbu poznatih slikara iz zemlje i svijeta, u galeriji hotela   ADRIA u Budvi, tokom dvadeset dana trajanja, posjetilo je više od hiljadu gradjana i gostiju, što znači, da je izložba bila veliki kulturni dogadjaj, ne samo u Budvi, već i u Crnoj Gori, saopšteno je od strane organizatora izložbe, budvanskog ART PRESS-a.

Građani Budve, veliki broj inostranih i domaćih gostiju, kao i ljubitelji umjetnosti iz drugih gradova, bili su u prilici da vide djela poznatih autora likovne scene, kao što su: Cvetko Lainović, Filip Janković, Vojo Tatar, Miki Radulović, Olga i Katarina Djordjević, Slobodan Slovinić, Zdravko Mandić, Nikica Raičević, Drago Dedić, Milica Babić, Milan Cile Marinković, Ksenija Abakumova, Nebojša Djuranović, Aleksandar Filev, Mišo Vemić i drugi.

Bio je ovo istinski kulturni dogadjaj, koji je izazvao veliko  interesovanje gradjana i turista. Svi oni, bili su u prilici da vide lični kreativni potencijal i generacijsku različitost autora, kao i autentičnost likovnih poetika, neposredna vizuelna promišljanja i izražavanja poznatih likovnih stvaralaca, kazao je izražavajući zadovoljstvo, u ime organizatora izložbeNIP ART PRESS iz Budve, novinar i publicista Ranko Pavićević.  On je istakao, da će ova veoma zanimljiva izložba zbog interesovanja posjetilaca, biti produžena do 6. novembra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


six − three =