Festival umjetnosti „Stay Tune“ – od 23. do 25. septembra u Budvi

 

NVO ,,Kulturni centar Budva“ u saradnji sa JU ,,Narodna biblioteka Budve“, uz podršku Opštine Budva i Turističke organizacije Opštine Budva, organizuje prvi festival umjetnosti „Stay Tune“ u periodu od 23. do 25. septembra na više lokacija u Starom gradu od 12h – 00h.

Cilj festival je da se atraktivnim programom obogati kulturna scena, unaprijedi turistička ponuda i jača imidž Budve kao moderne turističke destinacije.

Program festivala podrazumijeva slikanje uživo, predavanja, diskusije, izložbe fotografija, izložbe nakita i maketa aviona, pjesničke večeri, bioskop pod zvijezdama, folklorne nastupe, koncerte i predstave. Prilagođen je svim uzrastima, a organizatori pozivaju građane, turiste i sve ljubitelje umjetnosti, posebno mlade da prisustvuju u što većem broju i uživaju u bogatom programu u Starom gradu tokom vikenda od 23. do 25. septembra.

Idejni tvorac i urednik ovog festival je umjetnik, muzičar Branko Žerajić, a iz NVO “Kulturni centar Budva” poručuju:

„Naša misija je da kroz organizaciju niza edukativnih događaja u sklopu ovog festivala stavimo akcent na afirmaciju Budve kao mjesta gdje naša djeca treba da vide svoju budućnost. Vizija da razvijamo svijest kod mladih da se rado vraćaju Budvi, te da je privilegija živjeti ovdje i razvijati našu zajednicu dajući joj najbolju verziju sebe, nepresušan je izvor našeg entuzijazma. Ostani tu(n)!“

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


eighteen + 8 =