Dvodnevna radionica „Kako kreirati budžet za prijedlog projekta“


Nakon dvije uspješno realizovane radionice, u subotu i neđelju, 16. i 17. marta 2024. godine, od 15h do 20h, u Samostanskom kompleksu Sv. Nikole na Prčanju održaće se dvodnevna radionica „Kako kreirati budžet za prijedlog projekta“. Sa polaznicima/cama će raditi trener Miloš Marković. Organizatori radionice su udruženja Caritas Kotorske biskupije i Društvo za kulturni razvoj „Bauo“ iz Petrovca na Moru.

Cilj radionice jeste da se najširoj zainteresovanoj javnosti sa teritorije Boke Kotorske (opštine Kotor, Tivar, Herceg Novi i Budva), pruže osnovne informacije o tome kako kreirati dobar budžet za projektni prijedlog za javne konkurse koje otvaraju ministarstva i lokalne samouprave u Crnoj Gori. 

Svi zainteresovani mogu se prijaviti za pohađanje ovog događaja putem e-maila na adresu Caritasa Kotorske biskupije (caritas@kotorskabiskupija.me), dostavljanjem kratkog motivacionog pisma i CV-a, zaključno sa četvrtkom, 13. martom. Učešće je besplatno, ali je broj polaznika/ca ograničen i prednost će imati oni koji dosad nijesu prošli slične obuke. Svi polaznici/e koji budu uspješno pratili program radionice tokom oba dana – dobiće potvrdu. Pravo učešća imaju samo polaznici/e prve i/ili druge radionice.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


2 × five =