Druga međunarodna likovna kolonija “Hotel Aleksandar 2012”

 

 

U hotelu „Aleksandar“ u Budvi, u srijedu 10. oktobra, otvorena je zajednička izložba slika, učesnika  Druge međunarodne likovne kolonije „Hotel Aleksandar 2012.“, čiji je organizator NIP ART-PRESS iz Budve, a domaćin, HG Budvanska rivijera.

 

 

U radu  Druge međunarodne likovne kolonije „Hotel Aleksandar 2012.“ učestvovali su renomirani akademski slikari iz Crne Gore, Srbije i Makedonije:  Mišo Vemić, Vesna Sušić i Miki Radulović iz Nikšića, Olga Đorđević iz Niša, Goce Božurski iz Skoplja, Vladan Terzić iz Užica, Nevena Prijić iz Beograda, Nikola Radović iz Podgorice, Viktor Ranđelović iz Leskovca i Radun Marsenić iz Andrijevice.

U ime organizatora, prisutnima se obratio novinar i publicista Ranko Pavićević. Zahvalio se umjetnicima na veoma uspjeloj likovnoj koloniji iza koje je ostalo 20 umjetničkih radova koji će krasiti prostore hotela “Aleksandar”. Takođe, zahvalio se i domaćinu “Budvanskoj rivijeri” na obezbjeđenju veoma dobrih uslova za uspješan rad kolonije.

 


Ranko Pavićević

 

Zajedničku izložbu radova, učesnika Druge međunarodne likovne kolonije u hotelu Aleksandar u Budvi, otvorio je, predsjednik Opštine Budva Lazar Rađenović.

 


Lazar Rađenović

 

VIDEO ZAPIS DIJELA GOVORA LAZARA RAĐENOVIĆA

 

RADOVI NASTALI NA LIKOVNOJ KOLONIJI