Dani umjetnika Budve – Koncert klape Harmonija

 

Turisticka organizacija opstine Budva - logo-png

 
 

U petak 27. juna 2014. godine, na Trgu pjesnika, nastupila je Ženska vokalna grupa “Harmonija” iz Budve. Organizator koncerta je Turistička organizacija opštine Budva, a održan je u okviru manifestacije pod nazivom „Dani umjetnika Budve“, koja se realizuje u periodu od 27.juna do 20. jula. Cilj manifestacije je obogaćivanje umjetničkog programa Budve, ali i prezentovanje lokalnih umjetnika. Program manifestacije “Dani umjetnika Budve” obuhvata različite segmente kao što su književnost, likovna i muzička umjetnost kroz koje će se prezentovati umjetnici Budve i njihovo stvaralaštvo, a što će naravno uticati na povećanje kvaliteta turističke ponude Budve. 

Ženska vokalna grupa “Harmonija” ima dugogodišnju veoma plodnu saradnju sa Turističkom organizacijom opštine Budva. Pokazatelj ispravnosti ideje da se organizuje ovakva manifestacija je veliki broj posjetilaca koji prisustvuju raznim programima. To je bilo izraženo i na koncertu “Harmonije”, što dovoljnoo govori da ovakva manifestacija treba da poprimi trajni karakter.

 

Harmonija - 1

Harmonija - 2

Harmonija - 3

Harmonija - 4

 
Više informacija o Ženskoj vokalnoj grupi “Harmonija”, možete viđeti na njihovom oficijelnom sajtu: www.harmonija-budva.com