Bečići – Samostalna izložba slika Gorana Ćetkovića

 

Queen of Montenegro - Becici - znak

 
 

U organizaciju NIP ART-PRESS iz Budve, u četvrtak, 1. oktobra 2015. godine u galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, otvorena je samostalna izložba slika, akademskog slikara Gorana Ćetkovića iz Bara. Izložbu je otvorio novinar i publicista Ranko Pavićević.

 

Izlozba slika Gorana Cetkovica - 1

 

Goran Ćetković je rođen 1975. godine u Kolašinu, a diplomirao je na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju, u klasi profesora Nikole Gvozdenovića. Dobitnik je nagrade „Spinaker“ u Herceg Novom, na izložbi studenata završne godine. Živi i radi u Baru. Do sada je imao 16 samostalnih i više zajedničkih izložbi u zemlji i inostranstvu, a učesnik je i brojnih likovnih kolonija.

 

Goran Cetkovic

 

Otvarajući izložbu, Ranko Pavićević je između ostalog rekao da je za Gorana Ćetkovića s pravom rečeno da je jedan od najdarovitijih slikara mlađe generacije. Vidljivo je to na njegovim platnima. Njegovi portreti predstavljaju jasnu i preciznu ideju, izvedenu jasnim i preciznim potezima. Goran Ćetković nam nudi pravu umjetnost, pokazujući veliko slikarsko umjeće nudeći mnoštvo pravih pitanja, opomena ali i odgovora, što i jeste odlika prave umjetnosti.

 

Ranko Pavicevic

 

Umjetnik se ljubiteljima slikarstva predstavio sa 15 slika galerijskog formata novijeg datuma, rađenih u tehnici ulje na platnu iz ciklusa „Portreti“. Pogledajte fotografije dijela izloženih radova.

Izlozba slika Gorana Cetkovica - 2

Izlozba slika Gorana Cetkovica - 3

Izlozba slika Gorana Cetkovica - 4

Izlozba slika Gorana Cetkovica - 5

Izlozba slika Gorana Cetkovica - 6

Izlozba slika Gorana Cetkovica - 7

Izlozba slika Gorana Cetkovica - 8

Izlozba slika Gorana Cetkovica - 9

 

POŚETIOCI NA IZLOŽBI

Posjetioci - 1

Posjetioci - 2

Posjetioci - 3

Posjetioci - 4

Posjetioci - 5