Bečići – Otvorena samostalna izložba slika Vesne Sušić

 

Queen of Montenegro - Becici - znak

 
 

U galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, u petak, 4. marta 2016.godine, otvorena je samostalna izložba slika akademske slikarke Vesne Sušić iz Nikšića. Postavka izložbe obuhvata 16 slika većeg formata, rađenih u tehnici ulje na platnu. Izložbu je otvorio Mišo Vemić, slikar iz Nikšića.

 

Izlozba Vesne Susic - 1

 

Rukovodilac galerije QUEEN, novinar i publicista Ranko Pavićević, izrazio je zadovoljstvo što ovogodišnju likovnu sezonu započinje sa izložbom slika Vesne Sušić. Osim ove izložbe, ljubitelji umjetnosti i veliki broj turista, biće u prilici da vide, 14 samostalnih i dvije kolektive izložbe slika, a biće organizovana i tradicionalna 12-ta medjunarodna Likovna kolonija, naglasio je Ranko Pavićević.

 

Ranko Pavicevic

 

Izložbu je otvorio i o umjetničkom radu Vesne Sušić govorio Mišo Vemić, slikar iz Nikšića. Njegovo izlaganje možete viđeti u video zapisu.

 

Miso Vemic

 

Vesna Sušić se zahvalila prisutnima što su došli na otvaranje njene izložbe. Voljela bi da svi pośetioci izložbe ponesu sa sobom ljepotu koju je ona imala u sebi dok je stvarala ove umjetničke radove, kazala je autorka izložbe.

 

Vesna Susic

 

DIO IZLOŽENIH RADOVA U GALERIJI QUEEN

Izlozba Vesne Susic - 2

Izlozba Vesne Susic - 3

Izlozba Vesne Susic - 4

Izlozba Vesne Susic - 5

Izlozba Vesne Susic - 6

Izlozba Vesne Susic - 7

Izlozba Vesne Susic - 8

Izlozba Vesne Susic - 9

 

POŚETIOCI NA IZLOŽBI

Posjetioci - 1

Posjetioci - 2

Posjetioci - 3

Posjetioci - 4

Posjetioci - 5