Bečići – Otvorena samostalna izložba slika Milene Krivokapić

 

 

U galerji hotela QUEEN of MONTENEGRO  u Bečićima,  sinoć je otvorena samostalna izložba slika, mlade akademske slikarke MILENE KRIVOKAPIĆ iz Nikšića.

Na svojoj prvoj samostalnoj izložbi, umjetnica se predstavila sa 16 radova većeg i galerijskog foramata, rađenih u tehnikama, ulje na platnu i akrilik.

Otvarajući veoma zanimljivu izložbu nikšićke slikarke, novinar i publicist  RANKO PAVIĆEVIĆ je pored ostalog rekao, da je riječ o mladoj umjetnici o kojoj će se tek čuti, a ona to upravo na početku dokazuje, kroz umjetničku i kreativnu avanturu slikanja.

Nevjerovatno je, sa koliko se energije, ljubavi i volje,  Milena  uspješno hvata u koštac sa bjelinom velikih platana, što sve govori, da ona vjeruje u ono što radi, što znači, da vjeruje u slikarstvo, kazao je pored ostalog Pavićević.

Milena Krivokapić je rođena u Nikšiću, a Akademiju likovnih umjetnosti na Cetinju, završila je 2015. godine, u klasi profesora  DRAGANA KARADŽIĆA.

Samostalna  izložbu akademske slikarke Milene Krivokapić iz Nikšića, u galeriji QUEEN u Bečićima,  trajaće do 18. aprila, saopšteno je iz budvanskog ART PRESS-a. 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


two × 5 =