Bečići – Otvorena izložba slika Irvina Masličića

 

Queen of Montenegro - Becici - znak

 
 

U srijedu, 6. maja 2015. godine, u galeriji hotela Queen of Montenegro u Bečićima, otvorena je samostalna izložba slika, akademskog slikara Irvina Masličića iz Berana.

Umjetnik se predstavio sa 16 slika galerijskog formata novijeg datuma, rađenih u tehnici ulje na platnu. Organizator izložbe je NIP ART PRESS iz Budve.

 

Otvaranje izlozbe

 

Ispred organizatora izložbe NIP ART PRESS iz Budve, prisutnim ljubiteljima likovne umjetnosti obratio se Ranko Pavićević, rukovodilac galerije „QUEEN“.  Izrazio je zadovoljstvo što je u prilici da organizuje izložbu mladog uspješnog umjetnika Irvina Masličića i podśetio je posjetioce izložbe na njegove biografske podatke.

 

Ranko Pavicevic

 

Izložbu je otvorio Merin Smailagić, umjetnički direktor JU „Grad teatar“ u Budvi. Merin Smailagić je istakao da je Irvin Masličić odrastao uz vrsne slikare kao što su njegovi roditelji, rođaci i komšije i da je prava sreća za ljubitelje likovne umjetnosti što je i on pošao njihovim putem. Više u video zapisu.

 

Merin Smailagić

 

Irvin Masličić je završio Akademiju likovnih umjetnosti u Sarajevu, u klasi profesora Radoslava Tadića 2006. godine, a član je Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore (ULUCG), od 2008. godine. Do sada je imao 9 samostalnih i 4 kolektivne izložbe, a učesnik je i 6 likovnih kolonija. Radi kao likovni urednik u Javnoj ustanovi (JU) Centar za kulturu Berane.

 

Irvin Maslicic

 

FRAGMENT SA OTVARANJA

 

DIO IZLOŽENIH SLIKA

Becici - Izlozba Irvina Maslicica - 1

Becici - Izlozba Irvina Maslicica - 2

Becici - Izlozba Irvina Maslicica - 3

Becici - Izlozba Irvina Maslicica - 4

Becici - Izlozba Irvina Maslicica - 5

Becici - Izlozba Irvina Maslicica - 6

Becici - Izlozba Irvina Maslicica - 7

Becici - Izlozba Irvina Maslicica - 8

Becici - Izlozba Irvina Maslicica - 9

 

POSJETIOCI NA OTVARANJU IZLOŽBE

Posjetioci - 1

Posjetioci - 2

Posjetioci - 3

Posjetioci - 4